Mircea Badea pune pe blog poze cu Daniel Buzdugan

Toata lumea stie ca Mircea Badea are pasiuni ciudate, cel putin din punctele unora de vedere. Face spagatul pe doua scaune, ii place boxul, artele martiale si sporturile de contact in general si ceasurile veche. Ei bine, toate aceste pasiuni ale lui, impreuna cu presedintele Basescu bineinteles, isi gasesc loc pe blogul sau mircea-badea.ro insa sa aiba si o pasiune pentru Daniel Buzdugan nu ma asteptam :))
Acum cateva zile a postat pe blog o poza cu Daniel Buzdugan facuta la Radio ZU in timpul emisiunii lui Mircea Badea. Puteti vedea poza cu Daniel Buzdugan mai jos.
Daniel Buzdugan:daniel buzdugan

0 comentarii:

Despre muzica.be

Blogul Muzica.BE va ofera cele mai noi stiri din lumea muzicii, noutati in materie de videoclipuri, cele mai noi lansari de piese, mondenitati si barfe din lumea muzicii si showbiz si multe alte surprize pe care le veti afla pe parcurs. Muzica.BE nu este primul blog de muzica din Romania, dar vom face tot posibilul pentru a fi cel mai bun !

Arhiva muzica

Muzica:

Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos .” (Platon)

  © Muzica.BE The Professional Template by muzica 2008

Back to TOP