14 februarie - ziua indragostitilor 2010

Maine este ziua indragostitilor, si tocmai de aceea voi posta ceva muzica romantica si muzica de dragoste atat muzica de dragoste romaneasca cat si straina pe care sa o ascultati cu ocazia zilei de 14 februarie, ziua indragostitilor.
Voi face mai multe playlisturi cu muzica, sortata foarte bine, astfel incat sa fie pe placul tuturor si sa aveti o zi a indragostitilor minunata alaturi de persoana iubita !
Pana una alta puteti sa aruncati un ochi si pe blogul de sfantul valentin si ziua indragostitilor sau pe blogul cu mesaje SMS de dragoste.

0 comentarii:

Despre muzica.be

Blogul Muzica.BE va ofera cele mai noi stiri din lumea muzicii, noutati in materie de videoclipuri, cele mai noi lansari de piese, mondenitati si barfe din lumea muzicii si showbiz si multe alte surprize pe care le veti afla pe parcurs. Muzica.BE nu este primul blog de muzica din Romania, dar vom face tot posibilul pentru a fi cel mai bun !

Arhiva muzica

Muzica:

Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos .” (Platon)

  © Muzica.BE The Professional Template by muzica 2008

Back to TOP