Semifinala Eurovision 2009

Prima semifinala Eurovision 2009 Moscova, va avea loc in aceasta seara. In aceasta prima semifinala Eurovision 2009, va intra in concurs si reprezentata Romaniei, Elena Gheorghe cu piesa Balkan Girls. Elena Gheorghe va intra in concurs cu numarul 14, iar semifinala va fi transmisa in direct de TVR 1 si TVR international incepand cu orele 22.00.
Semifinala Eurovision pe langa Europa, va mai fi transmisa si in America, Asia, Africa de Sud si Australia. Telespectatorii nu isi pot vota propia tara, deci romanii din Romania nu o vor putea vota pe Elena Gheorghe, in schimb romanii din diaspora pot vota linistiti.
Pretul unui bilet pentru aceasta semifinala a fost de 400€, iar acestea s-au epuizat demult.
Pana la inceperea acestei prime semifinale Eurovision, va invit sa ascultati din nou piesa Elenei Gheorghe si sa urmariti repetitiile sale la Eurovision de pana acum:
Elena Gheorghe - The balkan girls
Repetitie Elena Gheorghe la Eurovision

0 comentarii:

Despre muzica.be

Blogul Muzica.BE va ofera cele mai noi stiri din lumea muzicii, noutati in materie de videoclipuri, cele mai noi lansari de piese, mondenitati si barfe din lumea muzicii si showbiz si multe alte surprize pe care le veti afla pe parcurs. Muzica.BE nu este primul blog de muzica din Romania, dar vom face tot posibilul pentru a fi cel mai bun !

Arhiva muzica

Muzica:

Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos .” (Platon)

  © Muzica.BE The Professional Template by muzica 2008

Back to TOP