Nou album Vunk (fosta trupa Vank)


Trupa Vank si-a schimbat numele in Vunk odata cu lansarea noului lor proiect. Baietii de la Vunk au avut o pauza de patru ani, iar dupa plecarea unuia dintre membrii trupei au decis ca este nevoie de o schimbare, si ce altceva sa schimbe decat numele ?
Primul single promovat de Vunk cu noul nume si in noua formula, se numeste "La orice ora".
"La orice ora putem fi "dati pe spate", "scosi din minti", "terminati" de placere sau de nervi de cineva, iar de cele mai multe ori, de catre aceeasi persoana, acelasi cineva care de la un moment la altul poate sa-ti transforme lumea din ceva monoton intr-un parc de distractii si invers", a explicat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk tema piesei.
Va voi oferi cat de curand si piesa "La orice ora" spre a o asculta gratuit.

0 comentarii:

Despre muzica.be

Blogul Muzica.BE va ofera cele mai noi stiri din lumea muzicii, noutati in materie de videoclipuri, cele mai noi lansari de piese, mondenitati si barfe din lumea muzicii si showbiz si multe alte surprize pe care le veti afla pe parcurs. Muzica.BE nu este primul blog de muzica din Romania, dar vom face tot posibilul pentru a fi cel mai bun !

Arhiva muzica

Muzica:

Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos .” (Platon)

  © Muzica.BE The Professional Template by muzica 2008

Back to TOP