Hiturile verii

Se anunta o vara incendiara si in acest an, 2009, cel putin la fel ca cea de anul trecut. Va propun sa ne aminti care au fost marile hituri ale verii de anul trecut. Sunt sigur ca deja va vin cateva piese in gand, insa la fel de sigur sunt ca fara doar si poate, "DJ David - Sexy thing" a fost marele hit al verii 2008. Piesa se auzea peste tot, in baruri, la terase, in cluburi si discoteci... peste tot, si nu o singura data, ci de cateva ori pe seara.
Acum sa incercam sa facem si o lista cu cele mai difuzate piese de asta vara:

Dj David - Sexy Thing
Blaxy Girls - If you feel my love
Morandi - Save me
Dj Sava & Connect-R - Sunshine
Dj Rynno & Sylvia - Feel si Save Me
Chicanos - Maleya
Lil Wayne - Lolipop
R.I.O. - Shine On
Smiley - preocupat de gura ta
Kat De Luna - Run the show
Alb Negru - Kalimba
Marius feat. Giulia - Rain
Crazy Loop-Joanna shut up
Ron Carroll - Walking down the street / Nike song
Alex C. feat. Y-Ass - Sweetest Ass In The World

Cam acestea ar fi hiturile verii 2008, cele mai ascultate piese. Ordinea este aleatorie, bineinteles cu exceptia "Sexy thing" care ocupa clar pimul loc.
Acum va invit sa ascultati si un colaj de melodii cu cateva piese de asta vara, unele din topul de mai sus se regasesc. Colajul dureaza 40 de minute.



Stiu ca este inca destul de devreme, dar totusi va intreb...
Care ar fi predictiile voastre pentru hiturile verii 2009 ?

0 comentarii:

Despre muzica.be

Blogul Muzica.BE va ofera cele mai noi stiri din lumea muzicii, noutati in materie de videoclipuri, cele mai noi lansari de piese, mondenitati si barfe din lumea muzicii si showbiz si multe alte surprize pe care le veti afla pe parcurs. Muzica.BE nu este primul blog de muzica din Romania, dar vom face tot posibilul pentru a fi cel mai bun !

Arhiva muzica

Muzica:

Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos .” (Platon)

  © Muzica.BE The Professional Template by muzica 2008

Back to TOP