DJ Tiesto lanseaza un nou album

Dupa doi ani de pauza, Dj Tiesto anunta lansarea unui nou album, eveniment mult asteptat de fanii din toata lumea. Tiesto a anuntat ca isi va lansa noul album in luna septembrie a acestui an, insa nu a divulgat numele albumului.
Tiesto a dat si un interviu pentru publicatia LA Times in care a spus ca asteapta cu nerabdare momentul in care isi va lansa urmatorul album. Va invit sa cititi mai jos un fragment din interviul dat de Dj Tiesto pt LA Times:
Noul album va fi cel mai probabil lansat in a doua saptamana din septembrie, daca totul va merge conform planului, ceea ce sper din suflet sa se intample. Mai este destul de multa munca, materialul este inca departe de a fi definitivat.
Un lucru interesant este ca cele sase saptamani pe care le-am petrecut in Los Angeles in octombrie si noiembrie anul trecut au fost fara indoiala cea mai importanta inspiratie in crearea acestui album. Am iesit foarte mult, m-am plimbat, am ascultat muzica, am auzit trupe live si lucrul acesta m-a dus spre o noua directie in ceea ce priveste productia.”

0 comentarii:

Despre muzica.be

Blogul Muzica.BE va ofera cele mai noi stiri din lumea muzicii, noutati in materie de videoclipuri, cele mai noi lansari de piese, mondenitati si barfe din lumea muzicii si showbiz si multe alte surprize pe care le veti afla pe parcurs. Muzica.BE nu este primul blog de muzica din Romania, dar vom face tot posibilul pentru a fi cel mai bun !

Arhiva muzica

Muzica:

Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos .” (Platon)

  © Muzica.BE The Professional Template by muzica 2008

Back to TOP