Anna Lesko si Dani Otil ?

Anna lesko
Anna Lesko a facut o declaratie soc intr-un interviu, a fost curtata de Dani Otil !
Anna Lesko a vorbit despre relatia sa cu fostul sot al Mihaelei Radulescu, Elan Schwartzenberg, despre care a spus ca este inca in perioada de tatonare, o perioada in care ii face curte si ii ofera foarte multe flori, dar si despre actualul iubit al Mihaelei Radulescu, Dani Otil.
Spre sfarsitul interviului Anna Lesko a vorbit si de Dani Otil, despre care spune ca a avut cateva tentative de a o seduce.
“Datoria unui barbat e sa incerce, datoria unei femei este sa aleaga ceea ce i se potriveste. El a incercat dar nu ne-am potrivit” a spus Anna Lesko.

0 comentarii:

Despre muzica.be

Blogul Muzica.BE va ofera cele mai noi stiri din lumea muzicii, noutati in materie de videoclipuri, cele mai noi lansari de piese, mondenitati si barfe din lumea muzicii si showbiz si multe alte surprize pe care le veti afla pe parcurs. Muzica.BE nu este primul blog de muzica din Romania, dar vom face tot posibilul pentru a fi cel mai bun !

Arhiva muzica

Muzica:

Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos .” (Platon)

  © Muzica.BE The Professional Template by muzica 2008

Back to TOP