Amadeus in topuri

Trupa Amadeus a reusit sa sparga topurile de vanzari online cu piesa "Love in sicilia" interepretata de cele patru componente Amadeus impreuna cu Irina Popa, o voce feminina foarte buna.
Piesa "Love in sicilia" face parte din cel mai recent album Amadeus, "24 de ore", album ce isi propune sa vina cu o mare inovatie, si anume cate un playlist de piese pentru fiecare moment al zilei.
Cititi declaratia felelor de la Amadeus:
"Fiecarei piese de pe album ii este atribuita o ora din zi, cea mai potivita pentru a o asculta. Daca prima melodie se intituleaza "Sunrise" si este recomandata pentru ora 06:00, ora la care rasare soarele, urmatoarea, care este atribuita orei 07:00, se numeste "Wake up, soldier" si este lesne de inteles de ce. Intreg albumul este creat dupa acest concept si noi speram ca acest lucru sa reprezinte un motiv in plus pentru a cumpara albumul "24 de ore".

0 comentarii:

Despre muzica.be

Blogul Muzica.BE va ofera cele mai noi stiri din lumea muzicii, noutati in materie de videoclipuri, cele mai noi lansari de piese, mondenitati si barfe din lumea muzicii si showbiz si multe alte surprize pe care le veti afla pe parcurs. Muzica.BE nu este primul blog de muzica din Romania, dar vom face tot posibilul pentru a fi cel mai bun !

Arhiva muzica

Muzica:

Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos .” (Platon)

  © Muzica.BE The Professional Template by muzica 2008

Back to TOP