Alexander Ryback vine in Romania !

Alexander Ryback, norvegianul de origine bielorusa ce a castiga Eurovision 2009, ar putea veni in Romania cu ocazia premiilor MTV Music Awards.
Gala MTV Music Awards din acest an va avea loc la Craiova si este organizata de iubitul Ioanei Basescu Giovanni Francesco care spune ca doreste sa aduca mai multe nume sonore printre care si Alexander Ryback care insa nu si-a confirmat inca prezenta. Ceea ce este interesant, spune Francesco, este ca el l-a contactat pe Alexander Ryback pentru a veni in Romania la MTV Music Awards chiar inainte ca finala concursului Eurovision, si se pare ca a avut foarte multe fler pt ca acesta a reusit sa o si castige si implicit sa devina mult mai cunoscut pe scena muzicii mondiale.

0 comentarii:

Despre muzica.be

Blogul Muzica.BE va ofera cele mai noi stiri din lumea muzicii, noutati in materie de videoclipuri, cele mai noi lansari de piese, mondenitati si barfe din lumea muzicii si showbiz si multe alte surprize pe care le veti afla pe parcurs. Muzica.BE nu este primul blog de muzica din Romania, dar vom face tot posibilul pentru a fi cel mai bun !

Arhiva muzica

Muzica:

Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos .” (Platon)

  © Muzica.BE The Professional Template by muzica 2008

Back to TOP