La alergat cu Mircea Badea si Carmen Bruma

Am preluat de pe blogul lui Mircea Badea cateva poze. Este vorba despre pozele de la alergat unde Mircea Badea a fost cu Carmen Bruma si fanii in initiativa lor de a scoate oamenii la sport. Vedeti pozele cu Mircea Badea si Carmen Bruma mai jos:


mircea badea si carmen brumamircea badea

Black Eyed Peas- I gotta feeling (videoclip)

Dupa cum va spunea si in posturile anterioare, cei de la Black Eyed Peas si-au dat mult de munca in ultimul timp, si se pare ca in fiecare zi lanseaza cate ceva. Ei bine, acum a venit randul unui videoclip, "I gotta feeling" mai exact, videoclip Black Eyed Peas ce a fost lansat ieri. Va invit sa urmariti si voi clipul mai jos.

Black Eyed Peas - I gotta feeling:

Deepside Deejays - Hold you

Va invit sa ascultati piesa "Hold you" a celor de la Deepside Deejays, o piesa ce se anunta un mare hit al verii 2009. Piesa "Hold you" a fost lansata ieri in cadrul unei emisiune. Ascultati "Hold you" mai jos.

Deepside Deejays - Hold you:

Marius Moga, Nevena si Nivo - Zoom Bad Boys Vs Super Girls (videoclip)

Va prezint videoclipul "Zoom (bad boys vs super girls)", un nou proiect al lui Marius Moga care se anunta de mare succes. Urmariti videoclipul mai jos.

Marius Moga, Nevena si Nivo - Zoom Bad Boys Vs Super Girls:

Laura Andresan - Daddy/tati

Acest rezumat nu este disponibil. Dați clic aici pentru a vedea postarea.

Album ZOB

Dupa o pauza discografica de 5 ani, trupa ZOB revine cu un nou album ce urmeaza a fi lansat in aceasta vara.
Lansarea albumul ZOB va avea loc in luna Iunie, insa pana atunci, fanii se pot bucura de primul single extras de pe acest album si anume "Si ce ?". Piesa "Si ce ?" este deja difuzata la multe posturi de radio.
Albumul ZOB va fi lansate printr-o serie de concerte atat in Bucuresti cat si in tara. Va voi tine la curent.

Laurette participa la Big Brother Italia

Laurette a primit o oferta de nerefuzat de la organizatorii Big Brother Italia (Grande fratello).
Laurette a accepta sa participe la Big Brother Italia si sa intre in casa Big Brother in schimbul a 1000€ pentru fiecare saptamana petrecuta in casa plus premiul de 300.000€ pe care il poate castiga. Eu am urmarit pana acum trei editii de Big Brother Italia (Grande fratello), si pot sa zic ca este foarte tare, mult mai misto emisiunea decat cea care a fost la noi, si chiar sunt curios sa o vad pe Laurette cum se va descurca daca stirea este adevarata.

Lady GaGa - Paparazzi (videoclip)

Ieri noapte, Lady GaGa a lansat un nou videoclip si anume "Paparazzi". Videoclipul este regizat in asa fel incat sa para o mica poveste. Va invit sa vizionati videoclipul "Paparazzi" mai jos.

Lady GaGa - Paparazzi:

Elena Gheorghe va canta la nunta Cristinei Rus

Dupa cum v-am anuntat ieri, Cristina Rus se marita. Ei bine, astazi in ziare a aparut o stire bomba: Elena Gheorghe va canta la nunta Cristinei Rus. Dupa cum v-am mai spus, nunta va avea loc pe 31 mai, nunta la care va fi prezenta si participanta Romaniei din acest an la Eurovision, Elena Gheorghe.

Ochelari de soare la moda

Va prezint mai jos cateva perechi de ochelari de soare foarte trendy, modele de ochelari de soare la moda in aceasta vara, 2009. Vedeti imaginile cu ochelarii mai jos:



ochelari de soare tom ford
ochelari de soare de dama d&g


ochelari de soare police

Imaginile sunt preluate de pe blogul "Ochelari de soare", pe care va invit sa il vizitati pentru mai multe perechi de ochelari de soare super ieftini si de calitate.

Black Eyed Peas - Meet me halfway

Black Eyed Peas au lansat aseara pe internet o noua piesa. Piesa se numeste "Meet me halfway", si va fi inclus pe albumul "The E.N.D". Va invit sa ascultati "Meet me halfway" mai jos:

Black Eyed Peas - Meet me halfway:


Ce parere aveti de "Meet halfway" ? Mie personal mi se pare o super piesa, si din ce au lansat pana acum cred ca "The E.N.D." va fi un album foarte bun.

Videoclip Sistem

Trupa Sistem va lansa primul videoclip eco din Romania. Videoclipul a fost filmat zilele trecute pentru piesa "Boca de inferno". Videoclipul este regizat de Marian Crisan, fost castigator al premiului Palm d'Or.
Clipul Sistem - Boca de inferno vine cu un scop duble si anume educare si promovare. Dupa cum se stie, trupa Sistem promoveaza curentul ecologic in Romania. Voi posta si videoclipul "Boca de infernoe" de indata ce acesta va fi lansat.

Poza veche cu Mihaela Radulescu

O poza de acum multi ani, cu Mihaela Radulescu, vedeta care tine de ceva timp incoace prima pagina a tabloidelor din romania, a inceput sa circule pe internet si a aparut pe majoritatea site-urilor de monden din .ro
Poza este facuta la inceputul anilor '90, iar Mihaela Radulescu apare in poza alaturi de iubitul sau din acele vremuri, Dan Chisu. Va invit sa vedeti poza cu Mihaela Radulescu mai jos:

Poza Mihaela Radulescu:

poza mihaela radulescu

Kanye West - Paranoid (videoclip)

Kanye West a lansat recent un videoclip pentru piesa "Paranoid". Piesa este extrasa de pe albumul "808’s & Heartbreak" semnat Kanye West. Surpriza este ca in videoclipul "Paranoid" apare si Rihanna, una din cele mai voga cantarete ale momentului, drept pentru care cred ca succesul clipului "Paranoid" este garantat.

Kany West - Paranoid:

David Deejay - So Bizzare

David Deejay a lansat un nou videoclip. Piesa pentru care s-a filmat videoclipul se numeste "So Bizzare" si este un featuring intre David Deejay si Dony. Va invit sa ascultati "So Bizzare" mai jos.

David Deejay feat Dony - So Bizzare:

Cristina Rus se marita

Cunoscuta cantareata, fosta Blondy, Cristina Rus, se marita cu logodnicul sau Dragos Belteanu. Cununia civital dintre Cristina Rus si Dragos Belteanu, va avea loc la Biserica Sfantul Silvestru din Bucuresti incepand cu orele 16:00, iar nunta propiu-zisa va avea loc la Hotelul Radisson Sas. Cititi mai jos declaratia Cristinei Rus:
"Vom avea o nunta traditionala, la care speram sa fie prezenti 350 de invitati. Inca nu ne-am centralizat cheltuielile, dar cred ca sunt in limite normale. In ceea ce priveste nasii, vor fi niste prieteni apropiati ai lui Dragos"

Pussycat Dolls - Hush Hush (videoclip)

Fetele de la Pussycat Dolls au lansat un nou videoclip, videoclip filmat pentru piesa "Hush Hush".
Va invit sa vizionati videoclipul "Hush Hush" mai jos.

Pussycat Dolls - Hush Hush:

Eros show 2009

Pe 27 mai incepe editia a VI-a la Eros Show, unde vor participa mai multe vedete si cu siguranta vor fi mai multe show-uri pe care abia astept sa le filmez. La fel ca si anul trecut, lenjeria sexy si costumele nu vor lipsi de pe hostess-ele de la fiecare stand, vedetele precum Alina Plugaru si Laura Andresan.

Britney Spears in vacanta cu copii

Britney Spears a plecat cu cei doi copii ai sai in vacanta in insulele Caraibe.
Paparazzi au reusit sa o surprinda foarte fericita pe Britney. Puteti vedea in poza de mai jos cu Britney Spears, ca aceasta are cateva kg in plus desi conform unor surse cheltuieste lunar aproximativ 700$ pe sport si pe diete.

Black Eyed Peas - Alive

Cei de la Black Eyed Peas au lansat un nou single, si anume "Alive". Se pare ca Black Eyed Peas si-au dat mult de lucru din moment ce lanseaza cate o piesa pe saptamana. Albumul Black Eyed Peas va fi lansat pe 9 iunie. Va invit sa ascutati piesa "Alive" mai jos:

Black Eyed Peas - Alive:

Shaggy - Fly high (videoclip)

Shaggy pregateste un nou album, insa data lansarii nu este inca cunoscuta. Totusi va invit sa urmariti videoclipul si sa ascultati cel mai nou single Shaggy, "Fly high" mai jos.

Shaggy - Fly high:

Download Alex - Secret discret

Dupa ce am gasit piesa lui Alex postata pe trilulilu, acum am gasit si un link de download pentru piesa lui Alex - Secret discret.
Asadar, va invit sa downloadati Alex - Secret discret mai jos

Download Alex - Secret discret

Alex - Secret discret

Va vorbeam acum cateva ore despre cel mai nou single Alex, "Secret discret" pentru care a filmat si un videoclip. Ei bine, acum va ofer gratuit spre a asculta Alex - Secret discret.

Alex - Secret discret:

Mihai - Tell me why

Va invit sa ascultati noul single al lui Mihai, fostul component al trupei trei sud este. Piesa se numeste "Tell me why" si se anunta un adevarat succes !
Ascultati "Tell me why" mai jos.

Mihai - Tell me why:

Interviu Alex si filmari videoclip

Urmariti mai jos cateva secvente de la filmarea clipului "Alex - Secret discret" si un scurt interviu cu Alex luat direct pe platourile de filmare.

Filmare Alex - Secret discret:


Interviu Alex:

Alex - Secret discret (live)

Urmariti prestatia live a lui Alex a cele mai recente piese ale sale, o piesa ce inca urmeaza a fi lansata si anume "Secret discret". Piesa a fost scapata ieri pe net insa intre timp a fost scoasa. Voi reveni si cu cateva imagini de la filmarea videoclipului si evident cu videoclipul si piesa "Secret discret" de indata ce aceasta va fi lansata. Pana atunci... trebuie sa va multumiti cu ce avem :)

Alex - Secret discret live:

Paula Seling - Culeg vise

Paula Seling lanseaza pe 10 iunie un nou album, "Culeg vise". Paula Seling spune ca a lucrat 5 ani de zile in Studio pentru acest album, iar lansarea "Culeg vise" va avea loc la Silver Church. Albumul "Culeg vise", este primul album lucrat in totalitate de Paula Seling, versuri, compozitie, orchestratie si productie.
Prima piesa a albumului beneficieaza deja de un videoclip, pe care vi l-am prezentat deja si il puteti vedea aici:
Paula Seling - Ochii tai

Rock City Open Air 2009

Rock City Open Air 2009 este cel mai mare festival de rock in aer liber din Romania.
Rock City Open Air 2009 aduna in acest an foarte multe nume cunoscute din rock-ul international, insa isi propune sa si propulseze artisti si trupe de rock din Romania cu acasta ocazia.
Lista truperlor romanesti ce vor participa la Rock City Open Air 2009 este urmatoarea:
Betrayer
Bucovina
God (Portugalia/Romania)
Hathor
Inopia
L.O.S.T.
Negativist
Rising Shadow
Snapjaw
Taine
Thunderstorm
Trooper.
Lista bineinteles ca nu este definitiva, in lista sunt doar trupele ce au confirmat venirea la Rock City Open Air 2009 deocamdata, insa urmeaza si multe altele. Deasemenea organizatorii dau tuturor ocazia de a participa. Cei ce doresc sa participe la Rock City Open Air 2009, trebuie doar sa trimita un mail la contact@metalmasters.ro pentru a se inscrie.

Nico - Love mail (videoclip)

Nico a lansat un nou videoclip, un videoclip pentru piesa "Love mail". "Love mail" este o piesa de dragoste, si nici videoclipul nu se dezminte care prezinta o frumoasa poveste de dragoste. Piesa "Love mail" este compusa de Nico impreuna cu Laurentiu Matei, textul este scris de Moni-K iar clipul a fost regizat de Petre Nastase care a mai colaborat cu Nico si la alte videoclipuri. Va invit sa urmariti videoclipul "Love mail" a lui Nico mai jos.

Nico - Love mail:

Beyonce - Ego (videoclip)

Ieri a avut loc premiera ultimului videoclip Beyonce si anume "Ego". Premiera a avut loc pe site-ul oficial al artistei. Videoclipul "Ego" este regizat chiar de Beyonce impreuna cu regizorul ei. Va invit sa vizionati clipul "Ego" mai jos.

Beyonce - Ego:

Concert Anastacia in Romania !

Anastacia va veni in Romania in luna septembrie 2009 cand va sustine un concert in Bucuresti la sala polivalenta.
Concertul pe care Anastacia in va sustine in Romania, face parte din seria de concerte de promovare a albmului "Heavy Rotation", pe care Anastacia l-a lansat anul trecut.
Biletele pentru concertul Anastacia vor fi disponibile in curand pe bilete.ro

Nou album Usher

Usher urmeaza sa lanseze un nou album in toamna acestui an, si a anuntat si numele albumului. Noul album Usher se numeste "Monster", iar Usher spune ca pe album vor exista si colaborari cu artisti precum Ne-Yo si Jermaine Dupri.

Parlament - Doamne (videoclip)

Trupa Parlament, dupa o pauza destul de lunga, ies pe piata cu un nou videoclip, videoclip al piesei "Doamne". Piesa "Doamne" este compusa de Doru Isaroiu pe versurile lui Sorin Vasile. Cei de la Parlament, sunt momentan in "turneu TV" pentru a prezenta videoclipul "Doamne" si pentru a spune povestea lui si a piesei, dupa care clipul va incepe sa fie televizat pe posturile de muzica din Romania. Va invit sa urmariti videoclipul "Doamne" al celor de la Parlament mai jos.

Parlament - Doamne:

DJ Tiesto lanseaza un nou album

Dupa doi ani de pauza, Dj Tiesto anunta lansarea unui nou album, eveniment mult asteptat de fanii din toata lumea. Tiesto a anuntat ca isi va lansa noul album in luna septembrie a acestui an, insa nu a divulgat numele albumului.
Tiesto a dat si un interviu pentru publicatia LA Times in care a spus ca asteapta cu nerabdare momentul in care isi va lansa urmatorul album. Va invit sa cititi mai jos un fragment din interviul dat de Dj Tiesto pt LA Times:
Noul album va fi cel mai probabil lansat in a doua saptamana din septembrie, daca totul va merge conform planului, ceea ce sper din suflet sa se intample. Mai este destul de multa munca, materialul este inca departe de a fi definitivat.
Un lucru interesant este ca cele sase saptamani pe care le-am petrecut in Los Angeles in octombrie si noiembrie anul trecut au fost fara indoiala cea mai importanta inspiratie in crearea acestui album. Am iesit foarte mult, m-am plimbat, am ascultat muzica, am auzit trupe live si lucrul acesta m-a dus spre o noua directie in ceea ce priveste productia.”

Lady GaGa - Retro, Dance, Freak

Lady GaGa a lansat astazi o noua piesa, si anume "Retro, Dance, Freak", piesa inclusa pe cel mai recent album Lady GaGa, "The flame". Piesa este foarte buna si se anunta un adevarat succes, poate chiar mai mare decat "Poker face". Va invit sa ascultati "Retro, Dance Freak" a lui Lady GaGa mai jos.

Lady GaGa - Retro, Dance, Freak:

Alexander Ryback vine in Romania !

Alexander Ryback, norvegianul de origine bielorusa ce a castiga Eurovision 2009, ar putea veni in Romania cu ocazia premiilor MTV Music Awards.
Gala MTV Music Awards din acest an va avea loc la Craiova si este organizata de iubitul Ioanei Basescu Giovanni Francesco care spune ca doreste sa aduca mai multe nume sonore printre care si Alexander Ryback care insa nu si-a confirmat inca prezenta. Ceea ce este interesant, spune Francesco, este ca el l-a contactat pe Alexander Ryback pentru a veni in Romania la MTV Music Awards chiar inainte ca finala concursului Eurovision, si se pare ca a avut foarte multe fler pt ca acesta a reusit sa o si castige si implicit sa devina mult mai cunoscut pe scena muzicii mondiale.

Despartirea trupei Vank

Va vorbeam in postul anterior, aici: "Nou album Vunk - fosta trupa Vank", despre noua denumire a trupei Vunk si noile lor proiecte.
Din curiozitate, am aruncat un ochi pe vechiul site al trupei Vank, si am gasit acolo un comunicat de presa din septembrie 2008 pe care va invit sa il cititi mai jos:

Trupa Vank s-a destramat in septembrie 2008.

Motivele acestei destramari sunt multe, iar unele dintre ele sunt inca controversate de catre noi insine. De aceea, deocamdata, vom omite enumerarea lor. Vom lasa muzica noastra sa va povestesteca mult mai multe despre noi, decat niste simple cuvinte insirate aici.

Ultimul concert public la care Cornel Ilie si Alexandru Belciu, adica compozitorii si solistii vocali a 90% din repertoriul formatiei, au cantat impreuna pe aceeasi scena, a avut loc in data de 6 septembrie 2008 la Targoviste.

Noi, membrii ex-Vank, cu siguranta ne vom continua activitatea muzicala, insa pe cai separate, in proiecte noi, sub alte nume artistice. Numele Vank - si nicio alta asemanare a sa - nu va mai fi folosit niciodata in nicio aparitie discografica, concert, videoclip, sau orice alt act artistic.

Repertoriul Vank va fi interpretat la libera alegere a oricaruia dintre noi, in concertele din cadrul proiectelor noastre individuale viitoare, sau in orice alt mod pe care fiecare dintre noi il va considera.

Va multumim tuturor acelora care ne-ati sustinut in vreun fel sau altul, si speram ca v-am oferit ceva “la inaltime”! Noi am incercat.

Salutari dragi,

Membrii ex-Vank:
Alexandru Belciu,
Cornel Ilie,
Nicu Sârghea.

octombrie 2008


Ceea ce mi se pare interesant in acest comunicat, este faptul ca au specificat destul de clar, dupa parerea mea, ca nici unul din membrii trupei, impreuna sau separat nu vor mai folosi numele de Vank sau alte asemanari ale numelui Vunk, iar acum la nici un an, ei revin sub numele de Vunk fara un membru insa. Oricum, cert este ca revenirea Vank sau Vunk este una benifica pt ca au lipsit destul de mult, zic eu, din peisajul muzical romanesc.

Nou album Vunk (fosta trupa Vank)


Trupa Vank si-a schimbat numele in Vunk odata cu lansarea noului lor proiect. Baietii de la Vunk au avut o pauza de patru ani, iar dupa plecarea unuia dintre membrii trupei au decis ca este nevoie de o schimbare, si ce altceva sa schimbe decat numele ?
Primul single promovat de Vunk cu noul nume si in noua formula, se numeste "La orice ora".
"La orice ora putem fi "dati pe spate", "scosi din minti", "terminati" de placere sau de nervi de cineva, iar de cele mai multe ori, de catre aceeasi persoana, acelasi cineva care de la un moment la altul poate sa-ti transforme lumea din ceva monoton intr-un parc de distractii si invers", a explicat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk tema piesei.
Va voi oferi cat de curand si piesa "La orice ora" spre a o asculta gratuit.

Duet Elena Gheorghe si Soraya

Elena Gheorghe nu se lasa dupa marele esec de la Eurovision, si pune la cale un duet impreuna cu Soraya, reprezentanta Spaniei la Eurovision care a trecut si prin Romania pentru a-si promova piesa inainte de marea finala Eurovision 2009.
Asadar, Elena Gheorghe si Soraya s-au pus de acord pentru o colaborare in vederea unui proiect comun cu care sa sparga topurile europene.
Mie personal mi-a placyt Soraya de prima oara cand am vazut-o in emisiunea Happy Hour, atat ca persoana cat si ca artista, mi-a parut foarte rau de pozitia pe care a ocupat-o la Eurovision.

Vedete in filme porno

Cel mai cunoscut actor de filme porno roman, Titus Steel a dat un interviu pentru radio 21 in care si-a imaginat cateva vedete din Romania in filme porno. Titus Steel a prezentat rolurile care cred el ca li s-ar potrivi cel mai bine vedetelor. Vedetele despre care Titus spune ca s-ar descurca de minune in filme porno sunt Mihaela Radulescu, Dani Otil si Mihaela Radulescu.
Titus spune despre Monica Columbeanu ca cel mai bine i s-ar potrivi rolul de calugarita dominanta in filmele porno. Si despre Dani Otil spune ca s-ar descurca de minune in filme porno chiar unei scene in trei, iar Mihaelei Radulescu crede ca i s-ar potrivi de minune un rol de femeie puternica care sa cedeze insa total in fara barbatului.

50 Cent - OK, you’re right

50 Cent a lansat o noua piesa, si anume "Ok, you're right". Piesa va fi inclusa pe urmatorul material discografic al lui 50 Cent, "Before I self destruct“ ce va fi lansat curand. Va invit sa ascultati mai jos "Ok, you're right".

50 Cent - Ok, you're right:

Poze sexy Eva Kent

Fosta asistenta a lui Capatos si fosta actrita porno, Eva Kent, parea sa fi intrat intr-un cot de umbra dupa ce a renuntat la colaborarea cu "Un show pacatos". Acum insa, Eva Kent a intrat din nou in atentia tuturor dupa ce la un eveniment monden, pozand pentru fotografi, din rochia neincheiata i-a iesit un san la vedere pe care s-a grabit insa sa il ascunda rapid. Vedeti pozele cu Eva Kent mai jos:

Poze sexy Eva Kent:eva kentpoze eva kent

Black Eyed Peas - I’mma be

A fost lansata pe internet o noua piesa a celor de la Black Eyed Peas. Melodia se numeste "I'mma be", si a fost inclusa pe albumul "The E.N.D." ce urmeaza a fi lansat pe 9 iunie. Va invit sa ascultati "I'mma be" mai jos.

Black Eyed Peas - I'mma be:

BassType - I still love you

Vreau sa va prezint piesa "I still love you", piesa produsa de BassType aka Cristian Petcu, un pusti de 16 ani caruia ii prevad un viitor de succes in lumea muzicii daca o tine tot asa. Mie personal imi place foarte mult "I still love you" mai ales ca este o melodie destul ce chill si are ca element predominant sunetul de chitara.
Va invit sa ascultati "I still love you" mai jos.

BassType - I still love you:


Ce parere aveti ?

Cine a castigat Eurovision ?

"Cine a castigat Eurovision ?", aceasta este intrebarea care sta pe buzele tuturor celor ce nu au vizionat finala Eurovision 2009 de la Mosocova.
Ei bine, va spun eu cine a castigat Eurovision anul acesta. Norvegia a castiga cu piesa "Fairytale" interpretata de Alexander Rybak pe care va invit sa o ascultati mai jos:

Alexander Rybak - Fairytale:

Ultimele locuri la Eurovision

Romania s-a facut de rusine anul acesta la Eurovision. Elena Gheorghe nu a avut o prestatie deloc buna, ba chiar una proasta as putea spune, jocul scenic nu a existat deloc, sincronul Elenei Gheorghe cu dansatoarele practic nu a existat, iar vocea Elenei nu a fost in cea mai buna "forma".
Elena Gheorghe cu piesa "The balkan girls" a acumulat numai 40 de puncte si a terminat pe lcoul 19 din 25 o clasare extrem de proasta !!!
Aceasta clasare ma duce cu gandul la ceea ce v-am spus cand s-a terminat selectia nationala Eurovision 2009, si anume ca Blaxy Girls ne-ar fi reprezentat mult mai bine.

Cream - Just a little bit (videoclip)

Cream a lansat un nou videoclip. Piesa clipului se numeste "Just a little bit" si este o piesa facuta in colaborare cu rapperul Fatman Scoop, care apare si in videoclip dealtfel. Videoclipul "Just a little bit" a fost lansat in premiera pe site-ul Radio 21.
Va invit sa urmariti "Just a little bit" mai jos.

Cream - Just a little bit:

Michael Jackson - The hits

Dupa o lunga perioada de pauza, Michael Jackson revine cu un nou album prin care a surprins pe toata lumea. Noul album Michael Jackson se numeste "The hits" si este un album de adio format cele mai mari hituri ale lui Michael Jackson, atat din perioada pe cand canta in Jackson 5 sau The Jacksons. Albumul "Michael Jackson - The hits" isi va avea lansarea pe 8 iunie.
Mai jos puteti asculta unul din cele mai mari hituri ale tuturor timpurilor si cu siguranta cel mai mare lansat de Michael Jackson. Este vorba de piesa "Thriller".

Michael Jackson - Thriller:

Finala Eurovision 2009

Finala Eurovision 2009 va avea loc in aceasta seara si va fi transmisa in direct de TVR 1. Dupa cum stiti, in acest an concursul Eurovision se tine la Moscova, iar Romania este reprezentata acolo prin Elena Gheorghe cu piesa "The Balkan girls", piesa cu care a avansat din prima semifinala.
Elena Gheorghe va intra in finala concursului cu numarul 22 in aceasta seara la Eurovision.
Va invit sa mai ascultati o data "The balkan girls". Ii tinem pumnii Elenei Gheorghe in finala Eurovision 2009 ! Hai Romania !

Elena Gheorghe agresata la Moscova

Elena Gheorghe a avut probleme la Moscova dupa ce a fost agresata de un fan. In momentul de fata Elenei Gheorghe ii este asigurata paza de niste fosti ofiteri "scoliti" de KGB dupa ce un fan a incercat sa patrunda in hotelul unde delegatia Romaniei este cazata.
Elena a declarat ca totul este bine si ca nu a fost afecata de incident.

Sexy Braileanca la Acces Direct

Dupa cum v-am promis in postul anterior, am revenit cu filmuletul de la Acces Direct, emisiune unde Sexy Braileanca s-a maritat in direct.
Puteti vedea nunta Sexy Brailencei de la Acces Direct mai jos.
Nunta sexy Braileanca:

S-a maritat Sexy Braileanca !

Show-ul de prost gust pe la televiziunile din Romania continua. Asta Sexy Braileanca "s-a maritat" in direct la emisiunea lui Madalin Ionescu, Acces Direct.
Sexy Braileanca s-a maritat cu un asa zis Nick, ce ii promite, citez "ca nu o va insela" niciodata.
Si cine altcineva putea "oficia" nunta Sexy Brailencei decat Piticul Porno ?
Nici nu stiu la ce sa ma mai astept in Romania zilelor noastre. Poate vreo cumetrie in direct la OTV cu Magda Ciumac si Sexy Braileanca ?
Daca va aparea pe not voi reveni cat de curand si cu un filmulet cu "nunta Sexy Brailencei".

Anna Lesko si Dani Otil ?

Anna lesko
Anna Lesko a facut o declaratie soc intr-un interviu, a fost curtata de Dani Otil !
Anna Lesko a vorbit despre relatia sa cu fostul sot al Mihaelei Radulescu, Elan Schwartzenberg, despre care a spus ca este inca in perioada de tatonare, o perioada in care ii face curte si ii ofera foarte multe flori, dar si despre actualul iubit al Mihaelei Radulescu, Dani Otil.
Spre sfarsitul interviului Anna Lesko a vorbit si de Dani Otil, despre care spune ca a avut cateva tentative de a o seduce.
“Datoria unui barbat e sa incerce, datoria unei femei este sa aleaga ceea ce i se potriveste. El a incercat dar nu ne-am potrivit” a spus Anna Lesko.

Voltaj - vara trecuta

Voltaj au lansat in sfarsit noul single, "Vara trecuta" single asteptat cu mult suspans de multa lume. Piesa este extrasa de cel ce va fi ultimul album Voltaj si anume "V8". Piesa "Vara trecuta" a fost lansata in exclusivitate pe Kiss FM. Va invit sa ascultati "Vara trecuta" mai jos.
Voltaj - Vara trecuta:

Rihanna & Lady Gaga - Silly Boy

Dupa ce au aparut pe net pozele incendiare cu Rihanna goala, lansate conform zvonurilor de Chris Brown, fostul prieten al Rihannei, se pare ca si Rihanna a facut o miscare in acest sens si a lansat pe net o piesa care se numeste "Silly boy", o piesa cu care ar vrea "sa-i dea peste nas" lui Chris Brown si vine ca un raspuns la gestul facut de acesta. Piesa este cantata de Rihanna impreuna cu Lady Gaga. Va invit sa ascultati "Silly Boy" mai jos.
Rihanna & Lady Gaga - Silly boy:

Analia Selis - Ojos de mar

Analia Selis a prezentat acum cateva zile noua sa piesa intr-o emisiune televizata. Piesa se numeste "Ojos de mar" si este prima piesa a Analiei Selis facuta in colaborare cu un compozitor roman.
Va invit sa o ascultati mai jos.
Analia Selis - Ojos de mar:

Hi-Q - Lose you (videoclip)

In sfarsit a fost lansat videoclipul "Lose you" al celor de la Hi-Q, videoclip despre care va vorbesc de multe zile. Va invit sa il urmariti mai jos.
Hi-Q - Lose you:

Hi-Q - Lose you lyrics

Va invit sa cititi mai jos versurile piesei "Hi-Q - Lose you"

Hi-Q - Lose you lyrics:

You came in a moment, I was alone
You gave me the sun with your eyes
I never let it go, never let it go
You kiss me and tell me you love me so
Forever you`ll be by my side
Never let me go, never let me go

When it`s cold, outside
You just got on by my si-i-ide
Don`t wanna lose you,
Don`t wanna lose you
When it`s cold, outside

How will I be whole again?
I will never fall in love this way
I never said I love you now,
I`m afraid to lose you, to lose you
How will I be whole again?
I will never fall in love this way
I`m loving every part of you
Don`t wanna lose you, don`t wanna lose you

Don`t wanna lose you ...

You kiss me and tell me you love me so
Forever you`ll be by my side
Never let me go, never let me go

When it`s cold, outside
You just got on by my si-i-ide
Don`t wanna lose you,
Don`t wanna lose you

How will I be whole again?
I will never fall in love this way
I never said I love you now,
I`m afraid to lose you, to lose you
How will I be whole again?
I will never fall in love this way
I`m loving every part of you
Don`t wanna lose you, don`t wanna lose you

(Don`t wanna lose you, lose you,
Lose you, lose you, lose you …)

How will I be whole again?
I will never fall in love this way
I`m lovïng every part of you
Don`t wanna lose you, don`t wanna lose you

Piesa poate fi ascultata aici:
Hi-Q - Lose you

Amadeus in topuri

Trupa Amadeus a reusit sa sparga topurile de vanzari online cu piesa "Love in sicilia" interepretata de cele patru componente Amadeus impreuna cu Irina Popa, o voce feminina foarte buna.
Piesa "Love in sicilia" face parte din cel mai recent album Amadeus, "24 de ore", album ce isi propune sa vina cu o mare inovatie, si anume cate un playlist de piese pentru fiecare moment al zilei.
Cititi declaratia felelor de la Amadeus:
"Fiecarei piese de pe album ii este atribuita o ora din zi, cea mai potivita pentru a o asculta. Daca prima melodie se intituleaza "Sunrise" si este recomandata pentru ora 06:00, ora la care rasare soarele, urmatoarea, care este atribuita orei 07:00, se numeste "Wake up, soldier" si este lesne de inteles de ce. Intreg albumul este creat dupa acest concept si noi speram ca acest lucru sa reprezinte un motiv in plus pentru a cumpara albumul "24 de ore".

Tudor Chirila le vorbeste liceenilor


Solistulul trupei Vama, Tudor Chirila, va sustine in perioada 19-27 mai un turneu de mentorship in tara pentru ce liceeni, turneu a carui slogan este "Descopera ce-ti place".
Tudor Chirila se va intalni cu liceeni in scoli si le va vorbi liber despre libertatea de a alege drumul pe care doresc sa-l urmeze.
"Sa-ti alegi gresit profesia e ca si cum ai construi o asezare de cateva casute dobrogene langa Casa Poporului. Caci ele vor tanji mereu dupa mare, iar Casa Poporului, dupa dictatura. Or dictatura nu se poate naste pe mare. Pe mare se naste doar soarele, in fiecare zi, de-a pururi". Acestea au fost vorbele lui Tudor Chirila extrase de pe blogul sau personal.

Hi-Q - Lose you (teaser)

Depsre "Hi-Q - Lose you", v-am mai vorbit. Este un single lansat recent de Hi-Q pentru care au filmat si un videoclip de urmeaza a fi lansat joi, 14 mai. Pana atunci va invit sa urmariti teaserul.
Hi-Q - Lose you teaser:

Radiouri de muzica populara

Pentru fanii de muzica populara si muzica etno, vin cu cateva sugestii de radiouri ce pot fi ascultate online.
Este vorba despre o pagina web cu radiouri de muzica populara ce pot fi ascultate online in mod gratuit.
Lista este alcatuita din cele mai bune radiouri de muzica populara, 13 la numar dintre care le-as putea enumera pe cele mai cunoscute: Radio Popular, Radio Fly Etno sau Radio Favorit.
Va invit sa accesati lista cu radiouri aici: muzica populara

Elena Gheorghe in finala Eurovision

Elena Gheorghe a reusit sa treaca aseara de semifinala Eurovision si sa se califice mai departe in finala Eurovision.
Finala Eurovision va avea loc sambata, 16 mai. Romania a fost antipenultima tara anuntata ca finalista din cele 10 tari calificate in finala Eurovision, emotiile fiind astfel foarte mari atat pentru Elena Gheorghe si staff-ul Romaniei cat si pentru fani si telespectatori.
Vedeti mai jos lista completa a tarilor calificate in finala Eurovision si prestatia Elenei Gheorghe de aseara.

1. Turcia
2. Suedia
3. Israel
4. Portugalia
5. Malta
6. Finlanda
7. Bosnia si Hertegovina
8. Romania
9. Armenia
10. Islanda

Elena Gheorghe Eurovision 2009:

Eurovision LIVE

Puteti urmari prima semifinala Eurovision live pe site-ul oficial al Eurovisionului, Eurovision.TV
Pentru romanii din diaspora, nu uitati sa o votati pe Elena Gheorghe !

Semifinala Eurovision 2009

Prima semifinala Eurovision 2009 Moscova, va avea loc in aceasta seara. In aceasta prima semifinala Eurovision 2009, va intra in concurs si reprezentata Romaniei, Elena Gheorghe cu piesa Balkan Girls. Elena Gheorghe va intra in concurs cu numarul 14, iar semifinala va fi transmisa in direct de TVR 1 si TVR international incepand cu orele 22.00.
Semifinala Eurovision pe langa Europa, va mai fi transmisa si in America, Asia, Africa de Sud si Australia. Telespectatorii nu isi pot vota propia tara, deci romanii din Romania nu o vor putea vota pe Elena Gheorghe, in schimb romanii din diaspora pot vota linistiti.
Pretul unui bilet pentru aceasta semifinala a fost de 400€, iar acestea s-au epuizat demult.
Pana la inceperea acestei prime semifinale Eurovision, va invit sa ascultati din nou piesa Elenei Gheorghe si sa urmariti repetitiile sale la Eurovision de pana acum:
Elena Gheorghe - The balkan girls
Repetitie Elena Gheorghe la Eurovision

Play & Win - Only

Baietii de la Play & Win au lansat ieri la Radio 21 in premira o noua piesa. Piesa se numeste "Only", si va invit sa o ascultati mai jos.
Play & Win - Only:

Jennifer Lopez - What is love

Jennifer Lopez a lansat "What is love", o noua piesa cu care vrea sa intre in topurile acestei veri.
"What is love" este o piesa produsa de Darkchild, si banuiesc ca va avea un succes destul de mare avand in vedere ca Jennifer Lopez a avut o pauza destul de lunga, iar fanii asteptau demult o noua melodie marca J-Lo.
Va invit sa ascultati "What is love" mai jos.
Jennifer Lopez - What is love:

Black Eyed Peas - I got a feeling

Black Eyed Peas urmeaza sa lanseze un nou single, piesa "I got a feeling" cantata in premiera la un concert si inregistrata de un fan care a incarcat-o pe YouTube. Urmariti mai jos prestatia live "Black Eyed Peas - I got a feeling".
Black Eyed Peas - I got a feeling:

Rihanna goala

Pe internet au scapat cateva poze incendiare cu Rihanna goala de pe timpul cand aceasta inca forma un cuplu cu Chris Brown.
Pozele sunt cu Rihanna si Crhis Brown din timpul unor orgii sexuale. Va invit sa vedeti pozele cu Rihanna goala in slideshow-ul de mai jos:

Sylvia si Dj Rynno - DEEP

Sylvia si Dj Rynno lanseaza un nou single care se anunta un succes cel putin la fel de mare precum "Save me" si "Feel", unul din factorii fiind faptul ca este compus de Adi Filip si Cristian Tiu, autorii celorlalte doua mari hituri. Am mai postat si saptamana trecuta piesa, "Deep", insa nu era in varianta finala.
Va invit sa ascultati piesa difuzata initial la radio aici: Sylvia & Dj Rynno - Deeper,
sau varianta finala mai jos.
Sylvia si Dj Rynno - Deep:

Tom Boxer - Loving you

Dupa ce v-am prezentat "Tom Boxer - Roses on fire", va invit sa ascultati o alta piesa Tom Boxer care se anunta un mare hit al verii 2009. Piesa se numeste "Loving you" si este facuta in colaborare cu Mike Diamondz. Tom Boxer a filmat zilele acestea si un videoclip pentru "Loving you" ce urmeaza a fi lansat si evident ca il vom prezenta si noi aici pe blog.
Tom Boxer - Loving you:

Eminem - Crack a bottle (videoclip)

Eminem se pare ca s-a dezlantuit, si dupa lansarea videoclipului 3 AM, acum vine cu un nou videoclip. Piesa videoclipului se numeste "Crack a bottle". Va invit sa ascultati "Crack a bottle" si sa vizionati clipul mai jos.
Eminem - Crack a bottle:

Tom Boxer - Roses on fire

Tom Boxer lanseaza o noua piesa care se anunta un nou mare hit al verii. Piesa lansata de Tom Boxer se numeste "Roses on fire", si este o colaborare cu Vanotek si Antonia.
Va invit sa ascultati "Roses on fire" mai jos.
Tom Boxer - Roses on fire:



Ce parere aveti, credeti ca va reusi Tom Boxer cu "Roses on fire" sa aiba acelasi succes ca al pieselor lansate vara trecuta ?

A doua repetitie Elena Gheorghe la Eurovision

Elena Gheorghe a facut ieri ce-a de-a doua repetitie la Eurovision 2009 Moscova. Spre deosebire de cealalta repetitie, aceasta a fost facuta si cu costume. Va invit sa o vedeti mai jos:

Andreea Banica a nascut !


Andreea Banica a nascut in aceasta dimineata in jurul orei 5.00 o fetita ce va pura numele Sofia Maria. Fetita Andreei Banica este perfect sanatoasa, are 3 kg si jumatate si 52 de cm inaltime.
Initial, Andreea Banica fusese programata pentru o nastere prin cezariana, insa nastarea a avut loc mai devreme.
Andreea a nascut la Spitalul Euroclinic Bucuresti.

Inna - Hot (videoclip)

Dupa primul single, "Love" cu care a participat si la Eurovision, Inna a scos un nou single pentru care a filmat si un videoclip. Piesa se numeste "Hot", iar videoclipul a fost lansat in premiera pe site-ul Radio 21. Va invit sa urmariti videoclipul mai jos.
Inna - Hot:

Paula Seling - Ochii tai (videoclip)

Paula Seling, dupa o lunga pauza, revine cu un nou videoclip. Piesa pentru care s-a filmat videoclipul se numeste "Ochii tai", si este primul single de pe albumul "Culeg vise", album ce urmeaza a fi lansat de Paula Seling. Puteti viziona videoclipul mai jos.
Paula Seling - Ochii tai:

Montuga - Why, why, why (videoclip)

Va prezint cel mai recent videoclip al trupei Montuga, si anume "Why, why, why". Videoclipul a fost lansat in premiera online pe apropo.ro
Va invit sa urmariti si voi clipul mai jos.
Montuga - Why, why, why:

Nou album voltaj

Voltaj va lansa un nou album pe data de 25 iunie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Albumul se numeste "V8". Se spune despre "V8" ca ar fi ultimul album Voltaj. Voltaj va lansa si un nou single imediat dupa lansarea albumului. Noul single Voltaj se va numi "Vara trecuta" si se va filma si un videoclip pentru el. Biletele pentru concertul de lansare a albumul "V8" pot fi procurate de pe bilete.ro

Lil Kim - Download (videoclip)

Lil Kim a lansat zilele astea videoclipul piesei "Download", o piesa cantata impreuna cu T-pain si Charlie Wilson. Piesa este inclusa pe albumul "Vintage" al lui Lil Kim. Va invit sa o ascultati mai jos.
Lil Kim - Download:

Rihanna - Terminator

Rihanna a lansat o noua piesa. Piesa se numeste "Terminator" si este produsa de Young Yonny. Deocamdata este o varianta demo, insa exista zvonuri conforma carora piesa va fi inclusa pe noul album Rihanna. Va invti sa o ascultai mai jos.
Rihanna - Terminator:

Repetitie Elena Gheorghe la Eurovision

Elena Gheorghe, dupa cum va spunea si ieri, a facut prima repetitie la Eurovision. Va reamintesc ca Elena urmeaza a intra pe 12 mai in prima semifinala de la Eurovision Moscova 2009. Va invit sa urmariti repetitia Elenei Gheorghe de la Eurovision mai jos:

Pink este bisexuala


Pink a recunoscut in sfarsit ceea ce se vorbea inca de demult "pe la colturi", si anume ca esite bisexuala.
"Nu mi-e rusine ca sunt bisexuala. Dragostea e pura si incerc s-o pastrez asa (...) Nu sunt o persoana complicata, cant despre despre dragoste in toate formele si culorile. Dragostea mea nu tine cont de gen, de culoare. Nu sunt lesbiana, asa ca n-as incerca o relatie cu o femeie." a declarat Pink.

Elena Gheorghe incepe repetitiile la Eurovision

Elena Gheorghe, reprezentanta Romaniei la Eurovision, va face astazi primele repetitii la fata locului. Elena va repeta show-ul cu care va intra in prima semifinala a Eurovisionului ce va avea loc pe 12 mai. Delegatia Romaniei a ajuns la Eurovision pe 2 mai cu un avion privat pus la dispozitie de o companie aeriana romaneasca.
„Astăzi şi vineri vom avea două repetiţii de ţară, care sunt mai lejere, în sensul că avem la dispoziţie aproximativ 20-25 de minute. Aceste repetiţii se fac fără costume", a declarat Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision.
Voi posta si video-ul cu repetitia Elenei Gheorghe de la Eurovision de indata ce acesta va fi facut public.

DJ condamnat pentru trafic de droguri


Catalin Elvis Mironeasa cunoscut sub numele de scena Dj Ball, un cunoscut dj din capitala, a fost condamnat la un an si doua luni de inchisoare cu suspendare dupa ce a fost prins de politisti vanzand droguri in cluburile in care mixa. Dj Ball a fost prins intr-un flagrant chiar anul trecut de 1 mai, dupa ce a vandut 10 grame de cannabis unui politist in schimbul sumei de 200 euro la o petrecere din mamaia unde era invitat. La parchezitie, asupra sa s-au mai gasit 30 de grame de cannabis despre care Dj Ball a declarat ca erau pentru consumul propiu. El a fost condamnat cu suspendare sub supraveghere.

Eminem - 3 AM (videoclip)

Va vorbeam acum ceva timp despre lansarea unui nou videoclip Eminem, si anume "Eminem - 3 Am". Ei bine, lansarea videoclipului a avut loc ieri. Va invit sa il vizionati si voi mai jos:
Eminem - 3 AM:

Hiturile verii

Se anunta o vara incendiara si in acest an, 2009, cel putin la fel ca cea de anul trecut. Va propun sa ne aminti care au fost marile hituri ale verii de anul trecut. Sunt sigur ca deja va vin cateva piese in gand, insa la fel de sigur sunt ca fara doar si poate, "DJ David - Sexy thing" a fost marele hit al verii 2008. Piesa se auzea peste tot, in baruri, la terase, in cluburi si discoteci... peste tot, si nu o singura data, ci de cateva ori pe seara.
Acum sa incercam sa facem si o lista cu cele mai difuzate piese de asta vara:

Dj David - Sexy Thing
Blaxy Girls - If you feel my love
Morandi - Save me
Dj Sava & Connect-R - Sunshine
Dj Rynno & Sylvia - Feel si Save Me
Chicanos - Maleya
Lil Wayne - Lolipop
R.I.O. - Shine On
Smiley - preocupat de gura ta
Kat De Luna - Run the show
Alb Negru - Kalimba
Marius feat. Giulia - Rain
Crazy Loop-Joanna shut up
Ron Carroll - Walking down the street / Nike song
Alex C. feat. Y-Ass - Sweetest Ass In The World

Cam acestea ar fi hiturile verii 2008, cele mai ascultate piese. Ordinea este aleatorie, bineinteles cu exceptia "Sexy thing" care ocupa clar pimul loc.
Acum va invit sa ascultati si un colaj de melodii cu cateva piese de asta vara, unele din topul de mai sus se regasesc. Colajul dureaza 40 de minute.



Stiu ca este inca destul de devreme, dar totusi va intreb...
Care ar fi predictiile voastre pentru hiturile verii 2009 ?

Daniela Crudu in Playboy

Daniela Crudu in Playboy Daniela Crudu in Playboy

Asistenta de la matinalul "Neata cu Razvan si Dani", Daniela Crudu, a facut un pictorial incendiar pentru revista Playboy. Daniela Crudu a pozat complet goala pentru Playboy. Pictorialul cu Daniela Crudu s-a bucurat de un succes asa mare, incat redactorii revistei Playboy au decis sa mai puna si pe site cateva poze cu making-of-ul pictorialului la care a participat Daniela Crudu. Am postat si eu pentru voi doua poze.

Laura Cosoi in FHM


Prietena lui Smiley si prezentatoarea emisiunii "MTV Bailando", Laura Cosoi a pozat in ipostaze sexy pentru revista FHM.
Pictorialul a fost facut intr-o sala de dans. Exista si un mic interviu cu Laura Cosoi in FHM in care spune printre altele si ca a incercat sarutul cu o femeie, insa doar pentru un rol si ca nu ar repeta experienta in viata reala.

Catalin Botezatu are un fiu

Catalin Botezatu a declarat in premiera la editia de astazi a emisiunii Happy Hour ca are un fiu biogologic in varsta de 21 de ani care insa nu stie ca este fiul sau.
Editia de astazi a Happy Hour, a fost foarte interesanta. Unic invitat a fost Catalin Botezatu, asistat de Carmen Hara.
Catalin a vorbit foarte mult desre fiul sau care nu stia asta, dar pe care il tine in anturajul sau si pe care il ajuta foarte mult. Catalin Botezatu a povestit foarte mult si despre nunumaratele sale relatii.
Va invit sa urmariti si cateva fragmente din emisiunea de astazi Happy Hour cu Catalin Botezatu.



Duffy in Romania !


Ieri a fost anuntata marea stire. Duffy va concerta in Romania ! Celebra cantarea Duffy, urmeaza sa sustina un concert in Romania pe plaja H2O din Mamaia, in data de 26 iunie a acestui an.
Duffy a ajuns celebra in Europa si nu numai prin hituri precum "Mercy" si "Warwick Avenue".
O sa va dau mai multe detalii despre concertul pe care Duffy il va sustine in Romania atunci cand ele vor veni.

Dj Rynno & Sylvia - Deeper

Sylvia a lansat o noua piesa impreuna cu DJ Rhynno asa cum ne-a obisnuit. Piesa se anunta a fi un mare hit al verii, fiind deja difuzata foarte intens pe Vibe FM.
Va invit sa ascultat "Deeper" mai jos.
Sylvia feat Dj Rynno - Deeper:

Busta Rhymes feat. Lil Wayne - Respect My Conglomerate (videoclip)

Va invit sa urmariti mai jos cel mai recent videoclip Busta Rhymes feat Lil Wayne. Piesa se numeste "Respect my Conglomerate".
Busta Rhymes feat. Lil Wayne - Respect My Conglomerate:

Imnul turismului romanesc

Ieri a fost lansat Imnul turismului romanesc. Este vorba despre un imn compus de Marius Moga si interpretat de Smiley, Loredana Groza, Aurelian Temisan si Felicia Filip. Imnul se numeste "Land of choice". Va invit sa ascultati imnul turismului romanesc mai jos:
Imnul turismului romanesc:

Despre muzica.be

Blogul Muzica.BE va ofera cele mai noi stiri din lumea muzicii, noutati in materie de videoclipuri, cele mai noi lansari de piese, mondenitati si barfe din lumea muzicii si showbiz si multe alte surprize pe care le veti afla pe parcurs. Muzica.BE nu este primul blog de muzica din Romania, dar vom face tot posibilul pentru a fi cel mai bun !

Arhiva muzica

Muzica:

Muzica este o lege morala. Ea da suflet universului, aripi gandirii, avant inchipuirii, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor. Ea este esenta ordinii, inaltand sufletul catre tot ce este bun, drept si frumos .” (Platon)

  © Muzica.BE The Professional Template by muzica 2008

Back to TOP